Lade » hello
aisyahussein » do join my blog
kaksu » wan, sudah lama tak baca 'catatan' wan... rindu terubat sedikit teruskan semangat rajin itu ya
no name » halooo halooooo
azie » bole x nk bace novel on9?
azie » salam
syakirah akira » benci novel
syakirah akira » benci novel
syakirah akira » panjang gile x de sinopsis ke?
Syazirah » (^_^). . .da yang chat ke ni?borink la,
Syazirah » Assalamualaikum,sy sgt suka setiap sinopsis novel yang menyentuh hati sy.Klu blh paparkanla cerita mengenai cinta dalam hati yang tidak pernah kesampaian.Pasti meletup. .
hannah » ..
hannah » assalamualaikum,.
wan » lat... salam
wan » Meed_dah, salam. Siapa ya penulisnya? Minta maaf, wan dah lama tak follow enovel
wan » Yaya... dipersilakan =)
meed_dah » salam... ada sap2 tau enovel kupetik bintang nk tau ikuti lanjutan kisahnya x? tlg bg info.. hantar mel kat meed_dah@yahoo.com.my
yaya » nkexchange kan blog ni bleh x???
wan » Hajime Dari Kepala Batas Ke New Heaven terbitan PTS mungkin anda boleh lawat web PTS -> www.pts.com.my untuk sebarang pertanyaan... harap membantu
wan » mai akmam... salam =) novel karya Manaf Hamzah diterbitkan oleh Pustaka Islamiyah officenya di Gombak. boleh call no 03-61889605 utk sebarang pertanyaan. Harap membantu anda.
hajime » salam , saya nk mntk jasa baik cik katne ek nk dpt novel dari kepala batas ke new heaven ? this is my email ; aem_hazim@yahoo.com . thanks
mai akmam » bantu sy untuk medptkan novel manaf hamzah.harap beri bantuan.
mai akmam » sy mencari novel karya manaf hamzah terutama DHDAL dan SSSK. Harap dapat memberi bantuan
wan » Liza... selamat hari raya bulan puasa ni mood nak bc novel merudum harap2 lepas raya nanti mood naik balik
liza68 » salam wan..selamat berpuasa..tengah baca buku apa masa ni?
wan » Oh!! eila... hehehe apa la kakwan nih
wan » eila... thank you!! TAPI... mana tahu nih?? hehehe
eila » kak wan tahniah menang hadiah..
wan » klavu... thank you dear! miss you laaa... & miss 'her' too amin utk doamu...!
wan » eila
klavu » wan, sori dah termiss bday wish utk wan, hepi blated bday, many happy returns may Allah bless u mwaah
klavu » wan, sori dah termiss bday wish utk wan, hepi blated bday, many happy returns may Allah bless u mwaah
eila » kekeke..arigato kozahimas miss wan...
wan » eila... sudah mampir ke sana bleh ar jadi port nanti
eila » http://starluvu.blogspot.com kat sini miss wan..sajer jer promo blog sendiri...ekekeke..
wan » eila... nak masuk katne?? tak dak link pun
wan » ikha... buku ilmiah bk yg berunsurkan ilmu pengetahuan
eila » miss wan..kalo rajin jemput ar masuk dalam mata pen punyer blog..
ikha. » salam... buku ilmiah 2 cm ne erk..
wan » salam pokcik! uhuk! uhuk! wan xbrapa nak sihat la... agaknya demam buku kot!
mersik » Salamz Wan, pekabo? hrp sihat2 je.. seronok berpesta buku hr tu? Byk memborong? hik hik
wan » kak iera... bk tu mcm susah dah nak dpt! tp akak boleh cuba call Pustaka Islamiyah Gombak 03-6188 9605 tanya pd mereka ada stok ataupun tidak
iera » akak minat sgt nak dptkn buku 2
iera » salam....sape ada buku dedaun hijau diangin lalu
wan » lat... salam tya... wan dah baca Cinta Madinah tp dah lama, dah ingat2 lupa citer tuh... nantilah ada masa wan bc semula
tya » salam semua nk tnya la ada x siapa2 dekat sini yg da bca novel cinta madinah?
lat » salam
wan » Hi Farah... salam kenal!
farah » hye
wan » salam perkenalan juga buat islamic women!! terima kasih kerana sudi singgah sini...
islamic woman » salam pknln...ulat buku
wan » salam ziarah Liyana
Liyana » salam ziarah
wan » Salam Sdr Ramli...
Ramli Abdul Rahim » salam sastera.
wan » kak Zara... setahu wan semua kedai2 buku utama patutnya ada buku Doa Utk Aku tu... ia terbitan PTS...
zara » Wan... kat mana ada buku Doa utk aku? Kak tak jumpa di kedai buku yg akak singgah.
wan » salam kak ila... alhamdulillah sihat!
kak ila » hai wan, apa kabar? sihat? alhamdulillah........
wan » kak tulipK.... Selamat Hari Raya kak..!! Maaf zahir & batin
tulipK » hai WAN.S HARI RAYA...........
wan » Salam Ryana... Selamat Hari Raya... Maaf Zahir & Batin utk Ryana dan keluarga juga...
Ryana » Salam Kak Wan. Selamat Menyambut Aidil Fitri, Maaf Zahir Batin.
wan » nacha... ye ker?? ni nak kena masuk dlm list nih.. tp rasanya kena masuk dlm budget tahun depan ar
nacha » Wan.. sy pn suka novel Setelus Impian tu. walaupun ada rasa geram tapi tetap best.
wan » Salam Zura... wan belum baca lagi novel tu... best ek?? Insyallah nanti wan cuba dapatkan... thanks 4 sharing
Zura » hi.wan, pernah baca novel Setelus Impian karya zulaila zakaria keluaran Prima.nak tahu pendapat wan sbb sy sgt sukakannya
wan » kmas... & Slmt Menyambut Ramadhan Al-Mubarak...
kmas » Wan terima kasih. Selamat meyambut ramadhan yg mulia dan semoga sepanjang ramadhan ini membawa berkah.
wan » Ryana... ok thanks kakwan pasti akan dapatkannya
Ryana » Dah ada. kak nOOr n kak yah dah beli pun… Ryana pun nak kena gi cari jugak ni…
wan » Ryana, dah ada kat kedai kan??
Ryana » Terima kasih Kak Wan, penulisnya sendiri pun belum dpt pegang buku sendiri nih…
wan » Ryana... waaa adik kakwan yg sorang ni senyap2 jer dia ek?? TAHNIAH dik... kelahiran buah tangan terbaru... kakwan PASTI akan dptkannya... tunggu ya!!!
Ryana » Salam Kak Wan! Selalu jenguk, tp malas nak tinggal tanda… hehe
wan » hi nana
nana » hello
wan » kakila... laa ada kat sini gak ker??sori la kak... tak perasan...
kak ila » hi, kak ila singgah kejap je.tapi sempat juga kutip sikit2.terima kasih
wan » sf... hehehe syokkan?? sesekali layan lagu rock mcm nih
sf » lagu mengancamlah kak ... hehehe
wan » hehehe nor ash... bleh ajer klu ada masa
nor ash burn » kat cni pun belum pernah lg.. hmm byknya tempat utk bertenggek ek.. blh terlayan sembang ke wan?
wan » sf... yeah.. yeah... lagi ramai lagi bagus... lagi byk idea... lagi byk pendapat
sf » terima kasih linkkan blog kwn ni, sama2 kita terus beresensi, yeah yeah ....
wan » kakmOnnnn *peluk dia kuat2* thnak you!! wan tau kakmOn ingat wan pun xsempat lagi nak jumpa ngan adinda JiD... cayang kakmOn... mmuuaaahhhhh
kakmOn » SELAMAT PUJA USIA wan, kita bukan terlupa, tapi tenet dok meragam aje lately nih :cry:
wan » maa... jawapan dah ada kat atas
maa » salam ...nk tanyer kat mana nk dptkan nvel..tangisan bulan madu siri 1-4 nk beliarrrr
wan » amie... lama menghilang?? mana pegi?? tak nak join kitorg ker?? meh la *tarik baju amie*
amie d shinoda » kakwan..jejak kat sini plak..hohoho..amie yg takde keje..
wan » klu tak nampak gak kena tekan f5 utk refresh
wan » klu tak nampak gak kena tekan f5 utk refresh
wan » nacha & kawan2 dah dah letak gak yg lama kat atas tuh
wan » nacha... kejap wan tukar tb lama
nacha » tu la psl Wan. td baru je nak puji tb ni laju la. npk gayanya kena tukar lg la ni. org tgh sedap2 borak jd tersekat.
wan » nacha.... ggggrrrrr itu ler... nampak gaya xbest gak tb baru tuh... dia accept 60post/hr jer
nacha » Wan.. tb kat atas tu jem la... grrrr..
wan » Nazzzzzzz apsal kat tingkat bawah je nih... apsal xnaik atas... kakwan pun dlm mood yang noneng jer nih... huhuhu
Nazurah » lama x jenjalan skodeng kakwan kat sini...